Search found 230 matches

by secure
Wed Aug 19, 2020 9:43 pm
Forum: Feature Requests
Topic: disable/enable tables
Replies: 1
Views: 571

disable/enable tables

I think it would be nice to have a small tick box to enable/disable tables.

For example I may want to disable all throttle enrichment disabled temporarily.
We need more "Overall enable/disable" stuff
by secure
Sat Aug 15, 2020 11:38 pm
Forum: General Syvecs Chat
Topic: Any possibility of Real Dash support?
Replies: 22
Views: 13276

Re: Any possibility of Real Dash support?

https://youtu.be/EjKAwjqmG6Q If you have follow the links above there is the instructions how to do it. I'm running x86 based mini itx computer + lcd board + seed usbcan The app is pretty fast very well coded actually! Response is better than the video as video recorder has some noise cancellation m...
by secure
Tue Jun 23, 2020 12:09 am
Forum: General Syvecs Chat
Topic: Syvecs targeting higher boost?
Replies: 6
Views: 1552

Re: Syvecs targeting higher boost?

Hi!

Did you watch the help video?

https://www.youtube.com/watch?v=tESyeOl3C8s&t=1145s

You have some lean AFR at WOT. You may want to fix this first.
by secure
Fri May 15, 2020 12:41 am
Forum: General Syvecs Chat
Topic: Any possibility of Real Dash support?
Replies: 22
Views: 13276

Re: Any possibility of Real Dash support?

Thanks!
4 days lock down! I will try it.
by secure
Wed May 13, 2020 9:43 pm
Forum: Subaru
Topic: AVCS not working?
Replies: 12
Views: 3059

Re: AVCS not working?

I have found that I had accidently cutted ignition live 12V source wire that goes to DCCD & AVCS solenoids.
All sorted now.
by secure
Mon May 11, 2020 9:58 pm
Forum: Subaru
Topic: AVCS not working?
Replies: 12
Views: 3059

Re: AVCS not working?

Thanks Tim.
Yellow wire(Blue stripped yellow) is 12v and cathode is connected to it.
Grey wire(blue) goes to ecu FUEL6 and anode.

I will try output testing mode without shottky to see the voltage again
by secure
Mon May 11, 2020 9:51 pm
Forum: Subaru
Topic: AVCS not working?
Replies: 12
Views: 3059

Re: AVCS not working?

Not a tailor made but it looks okay? It is a SB560.


Image
by secure
Mon May 11, 2020 9:27 pm
Forum: Subaru
Topic: AVCS not working?
Replies: 12
Views: 3059

Re: AVCS not working?

TimH wrote:
Mon May 11, 2020 3:51 pm
Can't 100% read your notes.
:mrgreen: :mrgreen:

I couldn't read as well =) AFAIK shootky anode to ECU FUEL6-8 output and cathode to 12V.
I think I found the diode bulk here. I hope so


Image
by secure
Sun May 10, 2020 9:09 pm
Forum: Subaru
Topic: AVCS not working?
Replies: 12
Views: 3059

Re: AVCS not working?

I found my notes. Is that right?
Image
by secure
Sun May 10, 2020 8:26 pm
Forum: Subaru
Topic: AVCS not working?
Replies: 12
Views: 3059

Re: AVCS not working?

Shottky diode should pull up the voltage 0.3v. Interesting. I'm %100 sure it was working when I swap the spec c engine. DCCD was also working! Now I check the DCCD and it is not working as well :/ Both DCCD and AVCS is not working now. If it is not an ecu hardware related issue I have to find where ...